Nieuws Antwerpen Massepain Sleeubus laat nu ook consument proeven van Louis d’Anvers

Massepain Sleeubus laat nu ook consument proeven van Louis d’Anvers

Massepain Sleeubus laat nu ook consument proeven van Louis d’Anvers

Tot op heden kon je hun marsepein enkel terugvinden bij bakkers, patissiers en chocolatiers. Maar na bijna 100 jaar geeft het Antwerpse Massepain Sleeubus zijn geheimen prijs aan de consument met een eigen gamma, onder de naam Louis d’Anvers.

Louis naar de bedenker van hun producten, Louis Sleeubus. d’Anvers naar de locatie waar de marsepein al die jaren al gemaakt wordt. Samen de merknaam van het nieuwe gamma pralines en buches met marsepein, in luxedoosjes verpakt.

“Ik vind het een absoluut voorrecht om dit mooie verhaal in de 21ste eeuw verder vorm te kunnen geven”, getuigt zaakvoerder Bart Peelmans. “Met respect voor het verleden, en met goesting naar de toekomst. En met een ongelooflijk team van medewerkers vol ervaring, passie en metier.”

Ambitieuze plannen

Met Louis d’Anvers hoopt Peelmans verschillende doelen te bereiken. “We gaan het bestaande aanbod uitbreiden met een selectie van bijna afgewerkte producten om de warme bakker te ontlasten van nachtwerk. Daarnaast gaan we ook de internationale markt verder verkennen en de juiste partners zoeken, en ten slotte gaan we ook verder focussen op de B-to-C markt. Daarmee willen we onze plaats opeisen binnen het segment van natuurlijke luxe zoetigheden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 1 nieuw faillissement

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 15 juni het faillissement van slechts één bedrijf uit… Lees meer