Nieuws Antwerpen Master Meubel neemt Vitra Partner Store in Antwerpen over

Master Meubel neemt Vitra Partner Store in Antwerpen over

Master Meubel neemt Vitra Partner Store in Antwerpen over

ANTWERPEN – Designwinkel en interieurinrichter Master Meubel uit Turnhout heeft de Vitra Partner Store in de Sint-Antoniusstraat in Antwerpen overgenomen. De activiteiten van de winkel worden onder hoede van Master Meubel en Vitra verdergezet.

De overname van de Vitra Partner Store past in de toekomstplannen van Master Meubel. “Naast particulieren richten we ons meer op ondernemers”, vertellen zaakvoerders Goele Vermeeren en Filip Versmissen. “In het digitale tijdperk gebeurt alles online. Master Meubel heeft ook een webshop, maar daarnaast geloven we sterk in het persoonlijk contact met de klant.”

Aanwezigheid in grote centra

In plaats van de klant naar Master Meubel te lokken, wil Master Meubel zelf naar de klant trekken. “Vertegenwoordiging in de grote centra is daarbij onontbeerlijk. Met de overname van de Vitra Partner Store in Antwerpen hebben we een eerste stap in die richting gezet. Dit was een opportuniteit die we niet konden laten schieten.”

Master Meubel staat al sinds 1985 in binnen- en buitenland bekend als een unieke designwinkel en interieurinrichter. Het familiebedrijf is al geruime tijd één van de belangrijkste Vitra Dealers in België. Vitra is een Zwitsers familiebedrijf dat meubels ontwikkelt en bouwt.

“Met onze ervaring in de retailsector willen we het concept van de Vitra Partner Store nog verder versterken. Samen met Vitra ontwikkelen we een vernieuwend winkelconcept waarmee we onze klanten nog beter kunnen bijstaan bij al hun interieurplannen”, besluiten Goele Vermeeren en Filip Versmissen.

Master Meubel beschikt over een team interieurarchitecten, eigen maatwerkateliers en een portfolio met meer dan 300 designmerken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.