Nieuws Antwerpen Match Edegem sluit de deuren, opvolger is op komst

Match Edegem sluit de deuren, opvolger is op komst

Foto: Filip Spoelders

Match Edegem sluit de deuren, opvolger is op komst

EDEGEM – Edegemnaren die hun boodschappen nog eens in de Match aan de Hovestraat wensen te doen, moeten zich haasten. Na enkele dagen van uitverkoop sluit de supermarkt zaterdagavond zijn deuren.

Vele inwoners van Edegem zijn opgegroeid met een supermarkt op de hoek van de Hovestraat en de Dokter Frans Bernaertsstraat. In de jaren negentig was er een Jawa tot deze Antwerpse supermarktketen in 1995 werd overgenomen door de Louis Delhaize Group. Sindsdien is Match een vaste waarde in het Edegemse straatbeeld. Daar komt na zaterdag dus verandering.

“Na de sluiting van Match zal het pand stevig worden opgeknapt door een andere supermarktketen. De groep heeft nog niet gecommuniceerd maar dit zal dit zeker gaan doen. Er komt dus een opvolger voor Match”, laat burgemeester Koen Metsu (N-VA), ook bevoegd voor lokale economie, verstaan.

Reageer op dit bericht

Reacties

. 2022-09-25 09:30:22

Heel spijtig dat Match weg gaat. Woon in Edegem . Heb er 20 jaar gewerkt tot 2004 . Nooit een bedankje gekregen , geen kaartje ,bloemen ,niks Allemaal hard werkende ex collega's van jaren dienst die nu hun werk kwijt zijn . Van de directie geen enkel bedank woord gekregen ,iemand met 42 jaar dienst daar die doorgaat zonder een bedankje of erkenning voor zijn bewezen diensten , echt typerend voor de Match directie . Veel succes aan iedereen daar in al de Matchen Deurne,Merksem,Edegem enz. Brigitte Young .

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.