Nieuws Antwerpen Mathieu Gijbels werkt twee nieuwe projecten af

Mathieu Gijbels werkt twee nieuwe projecten af

Mathieu Gijbels werkt twee nieuwe projecten af

gman wilrijk 03De specialist in bedrijfs- en kantoorbouw Mathieu Gijbels uit Opglabbeek is aan de oplevering toe van twee Antwerpse garages. Het gaat om de nieuwbouw van de Garage Thuy in Kontich en de renovatie van de GMAN Store in Wilrijk.

Mathieu Gijbels is een label dat je vandaag zowat overal in de brede regio terugvindt. Het Limburgse bedrijf is aan een snelle expansie toe en tekende verleden jaar voor een omzet van liefst 77 miljoen euro. Volgens Kristien Moelans van het bedrijf steken ook vandaag in de orderportefeuille nog eens voor zowat 35 miljoen euro aan nieuwe opdrachten.

De opening van twee nieuw opgeleverde garages gaat ongetwijfeld evenmin onopgemerkt voorbij. De opening van de nieuwe toonzaal van de Garage Thuy is gepland voor donderdag 6 februari e.k. Het nieuwe complex voor de Skoda-concessie is opgetrokken langs de Prins Boudewijnlaan in Kontich. De werken werden opgestart in augustus van verleden jaar. Het gebouw wordt woensdag opgeleverd. De opdracht werd uitgetekend door de architecten Orens en Van Grimbergen.

Ook de renovatie van de GMAN Store in Wilrijk zet een nieuwe eyecatcher langs de Boomsesteenweg. Het architectenbureau ABN Architecten werkte in twee fasen en voorzag eerst de renovatie van de rechterkant. Begonnen werd in januari van 2012. In februari van verleden jaar werd de linkerkant aangepakt. Binnenin werd een nieuwe vloer gelegd, nieuwe binnenwanden gezet en een tussenverdieping gebouwd. Er kwam een nieuwe gevel en een uitbouw met een vitrine. De renovatiewerken ogen indrukwekkend mooi.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.