Nieuws Antwerpen Matrix Doors stoomt nieuwe generatie klaar

Matrix Doors stoomt nieuwe generatie klaar

Matrix Doors stoomt nieuwe generatie klaar

KONTICH – Marc Nijs, zaakvoerder van Matrix Doors, stoomt zijn twee zonen volop klaar voor de overname van het familiebedrijf. Het bedrijf uit Kontich specialiseert zich al sinds 1992 in sectionaalpoorten. Intussen hebben zonen Sten (27) en Yannick (29) beiden een substantiële rol opgenomen in het familiebedrijf.

Doorheen de jaren plaatste Matrix Doors al meer dan 30.000 poorten bij zijn klanten. Het Kontichse bedrijf zet ook al een aantal jaren in op concept-gevels, totaalgevels waarin je de poort nauwelijks kan ontwaren. Zo wil het bedrijf inspelen op de nieuwste trends in de sector.

Zaakvoerder Marc blijft nog steeds actief in het bedrijf, maar zonen Sten en Yannick bouwen samen met hem verder aan de succesformule. Sten is verantwoordelijk voor de binnendienst en voert de leiding over het kantoor, terwijl Yannick de verkoop verzorgt. “We hebben elk ons eigen gebied en daarin vertrouwen we elkaar”, vertelt Sten, “Mijn broer is sterk in wat hij doet, ik hoef me daar niet mee te moeien. Omgekeerd vertrouwt hij op mijn expertise als handelswetenschapper en laat hij de binnendienst aan mij over.”

Om het bedrijf helemaal future-proof te maken, investeerde Matrix Doors ook in een nieuw, groter kantoorgebouw in Boom. Dat bevindt zich momenteel in de afwerkingsfase. “Daarnaast werd de showroom in Kontich uitgebreid met een openluchttoonpark met 19 tentoongestelde modellen op ware grootte”, voegt Yannick toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.