Nieuws Antwerpen MECOMS doet klanten een boompje cadeau

MECOMS doet klanten een boompje cadeau

MECOMS doet klanten een boompje cadeau

ANTWERPEN – IT-provider MECOMS verrast zijn klanten en prospecten dezer dagen met vijfhonderd stekjes. Aan de hand van dit originele geschenkje wil het bedrijf de duurzame relatie onderstrepen die het met elk van zijn partners wil uitbouwen.  

Het Antwerpse MECOMS maakt deelt uit van Ferranti Computer Systems en biedt IT-diensten aan ondernemingen uit de energie- en nutssector aan. Dit jaar wilden ze verrassend uit de hoek komen en hun klanten een bijzondere attentie geven. Daarom doen ze vijfhonderd stekjes de post op, die – als alles goed gaat – uit kunnen groeien tot volwassen fruitbomen. “Wij leveren de boom, jullie het water, zo werken we samen aan later”, luidt de bijhorende boodschap.

Inspanningen voor duurzaamheid

Het bedrijf wil hiermee ook benadrukken dat het inzet op duurzaamheid en producten creëert die bestand zijn tegen de toekomst. Tegelijk willen ze bij MECOMS eveneens hun klanten erkenning geven op dat vlak. “De energie- en nutssector kampt dan wel met een moeilijke reputatie als het gaat over ecologie en duurzaamheid, toch zien we dat ze oprecht inspanningen leveren om toekomstgericht te werken”, klink het.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.