Nieuws Antwerpen Media-Architect verdubbelt aantal medewerkers in 2 jaar tijd

Media-Architect verdubbelt aantal medewerkers in 2 jaar tijd

Media-Architect verdubbelt aantal medewerkers in 2 jaar tijd

ANTWERPEN – Communicatiebureau Media-Architect heeft midden in de coronacrisis toch twee nieuwe mensen van start laten gaan. Het bedrijf komt zo op een totaal van 10 medewerkers, wat een verdubbeling is in twee jaar tijd.

In een periode waar veel bedrijven een deel van hun werknemers noodgedwongen in (tijdelijke) werkloosheid moeten zetten, doet Media-Architect het tegenovergestelde. Het Antwerpse communicatiebureau heeft twee nieuwe mensen van start laten gaan.

“We hebben een zeer uitgebreid aanbod waar we de juiste mensen voor nodig hebben. Zelfs nu nog zijn er twee nieuwe mensen gestart, midden in de coronacrisis. Zo komen we op 10 medewerkers, wat een verdubbeling is in twee jaar tijd”, zegt Nickolas Delanghe, oprichter en zaakvoerder van Media-Architect.

Het communicatiebureau, dat zijn focus legt op samenwerking met kmo’s, startte eind 2015 aanvankelijk als mediabureau. Vandaag is de eenmanszaak uitgegroeid tot een kmo met 10 medewerkers. In 2017 zag zusterbedrijf Event Market (gespecialiseerd in events) het levenslicht en in 2019 verhuisde het hoofdkantoor van Berchem naar het oude Badhuis in Antwerpen.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.