Nieuws Antwerpen Media Copy Center verhuisd naar Deurne

Media Copy Center verhuisd naar Deurne

Media Copy Center verhuisd naar Deurne

embrechtsHet Media Copy Center is verhuisd naar een nieuwe locatie in Deurne. “Wij willen verder professionaliseren”, zegt zaakvoerder Paul Embrechts. “Wij werkten tot nog toe van thuis uit en in de groeicijfers van de laatste jaren konden we niet langer zo doorgaan.”

Heel wat bedrijven zitten opgescheept met flink wat oud beeldmateriaal. U-matic, Betacam, Betamax, Hi-8, VHS, super 8 films, enz. Vaak zit daar heel wat waardevolle historische informatie tussen die niet verloren mag gaan. Paul en Dimi Embrechts zagen destijds al die uitdagingen op hen afkomen. Wat doen we met al dat verouderd materiaal? Hoe kunnen we dat best bewaren voor de toekomst?

“Het bewaren van die audiovisuele communicatie leek ons een boeiend marktgegeven”, zegt Paul Embrechts. “We kozen dan ook resoluut voor de omzetting van die oude informatiedragers naar alle vormen van digitalisering. De digitale revolutie staat in dit opzicht trouwens nog maar in haar beginfae. Daarom zetten wij in 2002 ons Media Copy Center op, een initiatief dat geleidelijk aan uitgegroeid is tot een vaste business.”

De financiële crisis lag een tijdlang als een heuse hypotheek op de activiteiten “maar sinds 2012 gaat het nu weer beter. We hebben een flink gevuld orderboek en gaan onverminderd door. Tot ons klantenbestand behoren firma’s als Atlas Copco, Katoen Natie, ATV, Secures, Caterpillar, Blondé enz. Wij digitaliseerden zelfs de hele BOB-campagne van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid bv.”

Het Media Copy Center beschikt voortaan aan de Middelmolenlaan 82 over een ruim magazijn waar de activiteiten breed kunnen ontplooid worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.