Nieuws Antwerpen Mediacomm gaat dichter bij klanten zitten

Mediacomm gaat dichter bij klanten zitten

Mediacomm gaat dichter bij klanten zitten

paulMediaComm heeft een tweede kantoor geopend in Merelbeke. MediaComm is zowat vier jaar geleden van start gegaan als grafisch interventieteam met een kantoor in Antwerpen en biedt flexibele oplossingen aan voor grafische support. Vandaag telt het team 16 voltijdse grafisch ontwerpers en webdesigners.

De klantenportefeuille van MediaComm bestaat voornamelijk uit grafische afdelingen binnen bedrijven, reclamebureaus, grafische bureaus, uitgeverijen en drukkerijen. MediaComm richt zich op alle bedrijven en organisaties die tijdelijk extra versterking nodig hebben op hun grafische dienst. Om die sterke groei te bestendigen opende MediaComm ook een kantoor in Merelbeke.

Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: “Dit is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van onze dienstverlening en noodzakelijk om onze klanten uit Oost- en West-Vlaanderen nog beter te bedienen. Ook voor het aantrekken van nieuwe medewerkers uit deze regio is het bijkomende kantoor een absolute troef”.

Om het nieuwe kantoor te runnen werd Kirsten Brisard aangetrokken als manager Oost- en West-Vlaanderen. Zij zal, samen met Paul Zeguers, meewerken aan de verdere uitbouw van MediaComm.

Kirsten Brisard: ‘MediaComm is een relatief jong bedrijf in volle groei. De uitbreiding naar Oost- en West-Vlaanderen is een logische eerste stap. Het aantrekken van meer klanten uit deze regio is prioritair. Het aanwerven van meer medewerkers uit deze regio zal bovendien een positieve bijdrage leveren op het vlak van mobiliteit. MediaComm werkt met grafische ontwerpers en online designers in vast dienstverband. Ze hebben allen ervaring in print en online opdrachten. Op die manier bieden wij onze klanten de zekerheid van een snelle oplossing.”

MediaComm kiest voor duurzame tijdelijke samenwerkingen met elke klant. Het bedrijf biedt een oplossing voor zowel korte (1 dag) als lange (meerdere maanden) termijn opdrachten. Gemotiveerde graphic designers uit de regio die op zoek zijn naar een afwisselende en creatieve nieuwe uitdaging mogen zich altijd kandidaat stellen’, aldus nog Kirsten Brisard.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.