Nieuws Antwerpen Mediahuis lanceert Made in West-Vlaanderen

Mediahuis lanceert Made in West-Vlaanderen

Mediahuis lanceert Made in West-Vlaanderen

mademademade Digitaal ondernemersplatform Made in, de B2B tak van Mediahuis, voegt West-Vlaanderen toe aan haar portfolio: www.madeinwest-vlaanderen.be. Voortaan ontvangen West-Vlaamse ondernemers dagelijks vijf interessante nieuwsfeiten uit hun regio.

Made in West-Vlaanderen is volledig digitaal en brengt nieuws via de website, een nieuwsbrief en sociale media. West-Vlaanderen wordt als laatste Vlaamse regio toegevoegd. Het succesvolle Made in is daarmee vertegenwoordigd in zeven regio’s waar dagelijks een dedicated journalist uit de streek tussen de community van bedrijfsleiders vertoeft. Karel Cambien zal in dit opzicht het economisch nieuws uit West-Vlaanderen opvolgen.

Made in zet ondernemers centraal en heeft oog voor succes, innovatie en groei bij bedrijven: van starters tot gevestigde waarden. “Onze focus ligt op motiverend, positief nieuws. Dat delen we op per regio waardoor ondernemers perfect op de hoogte blijven van de werkzaamheden van hun leveranciers, huidige en potentiële klanten”, vertelt business manager Patrick De Wachter.

Bent u een West-Vlaamse ondernemer en wil u dagelijks regionaal bedrijfsnieuws ontvangen? Schrijf u dan in via inschrijvenopmadein.be. Zelf iets te melden? Stuur uw nieuwsboodschappen naar redactie@madeinwest-vlaanderen.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.