Nieuws Antwerpen Mediahuis versterkt positie in vastgoedwereld

Mediahuis versterkt positie in vastgoedwereld

Mediahuis versterkt positie in vastgoedwereld

ANTWERPEN – Mediahuis heeft 4 All Solutions, het bedrijf achter Fortissimmo, een CRM-software voor de vastgoedsector, overgenomen. Tegelijkertijd heeft Mediahuis het voornemen om een meerderheidsparticipatie te nemen in het vastgoedplatfom Immo Proxio. De Belgisch-Nederlandse mediagroep, waartoe ook Made in Antwerpen behoort, versterkt zo haar positie in de vastgoedwereld.

Mediahuis, dat vandaag reeds de vastgoedsoftware Max-Immo in zijn portfolio heeft, wordt met de overname van 4 All Solutions marktleider op het gebied van CRM-software en het bouwen van websites voor vastgoedprofessionals. Mediahuis zal de expertise bij 4 All Solutions ten volle benutten om via zowel Fortissimmo, dat nu al in meer dan 600 vastgoedkantoren wordt gebruikt, als Max-Immo, een nóg beter antwoord te bieden op de vragen en noden van de vastgoedmakelaar.

Filip Lavrauw, gedelegeerd bestuurder 4 All Solutions: “Zo’n 12 jaar geleden lanceerden wij met Fortissimmo de eerste CRM-oplossing, specifiek voor de vastgoedsector. Ondertussen leveren wij ook totaaloplossingen voor vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven,om hun online aanwezigheid te versterken. De intrede van Mediahuis stelt ons in staat om nog meer vernieuwende oplossingen te ontwikkelen.”

Vastgoedplatform

Op hetzelfde moment maakt Mediahuis haar intentie bekend om een meerderheidsparticipatie te verwerven in Immo Proxio. Vastgoedplatform Immo Proxio bekleedt een sterke positie in Oost- en West-Vlaanderen en krijgt hiermee een plek binnen de Mediahuis-portfolio, naast het gekende Zimmo vastgoedplatform.

Paul Verwilt, COO Mediahuis: “De overname van 4 All Solutions en participatie in Immo Proxio kaderen binnen de groeiambities van Mediahuis in de immo-classifiedsmarkt waarbij we voluit voor een leidende positie gaan. Zowel wat vastgoedplatform als vastgoedsoftware betreft, bekleden wij vandaag met respectievelijk Zimmo en Max-Immo al een sterke positie. De toevoeging van Fortissimmo zal ons in staat stellen om onze voorsprong te vergroten en zo meerwaarde te creëren voor de vastgoedmakelaar. Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat we verdere groei kunnen realiseren voor het Immo Proxio platform.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.