Nieuws Antwerpen Medipolis tekent in op Smart Deal van SDM-Valorum

Medipolis tekent in op Smart Deal van SDM-Valorum

Medipolis tekent in op Smart Deal van SDM-Valorum

ANTWERPEN – De Antwerpse privékliniek Medipolis tekent als eerste high-end oogkliniek in op het Smart Deal-concept van SDM-Valorum. Via gelijkaardige transacties wil de corporate finance en M&A-specialist nu meerdere oogklinieken verbinden om zo een belangrijke oogartsengroep te vormen.

Begin maart las u op Made in Antwerpen over Smart Deals toen vermogensbankier Manfred Krcmar werd aangesteld tot vennoot en bezieler van het concept van het Antwerpse SDM-Valorum. Bij Smart Deal wordt het vermogensevenwicht van succesvolle bedrijfsleiders in balans gebracht zonder dat ze hun bedrijf uit handen moeten geven. Ze krijgen toegang tot het kapitaal, netwerk en de knowhow van andere ondernemers/investeerders.

Manfred Krcmar van Smart Deal: “Concurrentieel blijven in de snel evoluerende medische sector is een permanente uitdaging voor zelfstandige oogartsen. Dat zette ons ertoe aan om het Smart Deals-concept voor bedrijven uit te breiden naar de betere oogartsenprakijken en oogklinieken in de private sector.”

Voor Medipolis speelt de Smart Deal op verschillende actuele noden in. De beoogde schaalvergroting zorgt ervoor dat dure investeringen in hoogtechnologische apparatuur gemakkelijker rendabel worden. Daarnaast kunnen grotere oogartsenpraktijken een evenwichtigere balans tussen werk en privé aanbieden. Twee noodzakelijke elementen om continuïteit en groei te garanderen. Bovendien verhoogt de grotere omvang ook de waarde van elk individuele oogbehandelcentrum.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.