Nieuws Antwerpen Meer dan 2.000 decoratiestukken bij Inspiration Decors

Meer dan 2.000 decoratiestukken bij Inspiration Decors

Meer dan 2.000 decoratiestukken bij Inspiration Decors

OOSTMALLE – Wie eens iets origineels wil huren om zijn feest of evenement op te vrolijken, een openklappende sarcofaag, of een gorilla op ware grootte of zo, kan daarvoor sinds kort terecht bij Inspiration Decors. Peter Verhaert en Rudy Van Nuffelen besloten na 30 jaar collegiaal zakendoen in interieur en decoratie om de krachten te bundelen en een nieuw segment aan te boren in de wereld van de evenementen en de feesten.

Met Inspiration Decors bieden ze themadecors, decorstukken en rekwisieten aan bij zowel eventorganisatoren en -bedrijven als bij particulieren en kleinere firma’s die een feestelijk event plannen. “We deden vroeger wel eens wat feesten en als de mensen dan iets speciaals wilden, dan moesten we altijd op zoek gaan”, vertellen de zakenpartners van Inspiration Decors. “Dat bracht ons op het idee om het zelf te gaan doen, maar wel met net dat ietsje meer beleving: casinospelen die ook echt gebruikt kunnen worden, attributen waar je je hoofd door kan steken zodat er foto’s genomen worden.”

Verzameling

Het voorbije jaar hebben Peter en Rudy zowat heel Nederland en België afgereisd om decorstukken op de kop te tikken. Van grote sneeuwmannen over Suske en Wiske tot de oude lichtreclame van café Oud België. “We zitten nu aan zo’n 2.000 rekwisieten die te huur zijn”, vertellen de twee mannen. “Er is veel tijd in gaan zitten, maar je moet met een zeker aanbod kunnen starten.”

Hoewel het bedrijf nog jong is, zijn er toch al enkele uitzonderlijke vragen gepasseerd. “Zo pasten we voor het Koninklijk Iepers Operettegezelschap een Egyptische sarcofaag aan zodat er een acteur kan uitstappen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.