Nieuws Antwerpen Meerderevastgoedkantoren.be verruimt immomarkt

Meerderevastgoedkantoren.be verruimt immomarkt

Meerderevastgoedkantoren.be verruimt immomarkt

janoomsMeerderevastgoedkantoren.be geeft verkopers van onroerende goederen de mogelijkheid om met een netwerk van verschillende vastgoedkantoren in heel Vlaanderen samen te werken. Door de krachten van verschillende klantenbestanden en publiciteitskanalen te bundelen, willen zij het maximale uit de verkoop halen.

Met een jarenlange ervaring in het bemiddelen van vastgoed heeft Jan Ooms, oprichter van Meerderevastgoedkantoren.be en tevens erkend vastgoedmakelaar, opgemerkt dat eigenaars die hun huis, appartement of grond willen verkopen, meestal dezelfde behoeftes hebben. Ze willen een vlotte verkoop met zo weinig mogelijk lasten en dit voor de beste prijs.

Om deze behoeftes te beantwoorden, heeft Meerderevastgoedkantoren.be een “eerlijke, simpele, maar vooral transparante werkwijze gecreëerd.”

Eigenaars die hun eigendom willen verkopen, moeten niet langer kiezen voor één bepaald erkend vastgoedkantoor. Door de verkoop over te laten aan Meerderevastgoedkantoren.be, behartigt niet één, maar misschien wel drie, vier of zelfs zes vastgoedkantoren de verkoop van hun eigendom. Waarom zich beperken tot het klantenbestand en publiciteitskanaal van één vastgoedkantoor, terwijl de krachten gebundeld kunnen worden om zo meer potentiële kopers te bereiken?

“Zo kunnen zowel erkende en kwalitatieve vastgoedkantoren uit de regio waar het pand is gelegen, als ver daarbuiten, zich aansluiten bij Meerderevastgoedkantoren.be om de eigendommen te verkopen,” zegt Jan Ooms. “De kans bestaat uiteraard dat de koper uit een hele andere regio afkomstig is dan daar waar het goed gelegen is. Wie denkt dat deze werkwijze duurder is, heeft het mis. Het commissieloon moet enkel betaald worden bij effectieve verkoop en is marktconform. Dus geen hogere kosten, maar wel een groter succes tot verkoop.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.