Nieuws Antwerpen Meeusen Motoren ondersteunt nu ook liefhebbers van klassieke motoren

Meeusen Motoren ondersteunt nu ook liefhebbers van klassieke motoren

Meeusen Motoren ondersteunt nu ook liefhebbers van klassieke motoren

ANTWERPEN  – Ginion Motorbikes uit Waterloo en Meeusen Motoren Antwerpen zijn de eerste Certified BMW Motorrad Classic Partners van België. Dit betekent dat zij de liefhebbers van klassieke motoren kunnen ondersteunen in de aankoop, de restauratie en het onderhoud van klassieke BMW Motorrad motorfietsen.

De gepassioneerde liefhebbers van klassieke motorfietsen kunnen nu dus ook bij officiële BMW Motorrad dealers terecht.

“BMW Motorrad heeft een rijke geschiedenis, die meer dan 90 jaar teruggaat. We willen de vele modellen uit ons verre en nabije verleden graag in de beste conditie houden, zodat ze ook op straat nog bewonderd kunnen worden. Met Ginion Motorbikes en Meeusen Motoren Antwerpen als eerste Certified BMW Motorrad Classic Partners in onze markt, kunnen we onze gepassioneerde liefhebbers ideaal ondersteunen”, legt Christian Lambert, General Manager van BMW Motorrad Belux, uit.

Een Certified BMW Motorrad Classic Partner heeft bovendien een bevoorrechte relatie met het moederhuis in München om de meest specifieke vragen te beantwoorden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.