Nieuws Antwerpen Melsele verwerkt ook aanvoer van Onkyo

Melsele verwerkt ook aanvoer van Onkyo

Melsele verwerkt ook aanvoer van Onkyo

pioneerDe versterkte samenwerking tussen de twee Japanse elektronicareuzen Pioneer en Onkyo heeft ook gevolgen voor de vestiging van Pioneer in Melsele. Pioneer besloot enkele tijd terug zijn activiteiten op het vlak van audio-video, telefonie en koptelefoons te integreren met die van Onkyo. De goederenstroom van Onkyo is in Europa nu ook voor een stuk verlegd naar de vestiging van Pioneer in het Waasland.

Pioneer Europe Distribution Center in Melsele is een up-to-date geperfectioneerd distributiecentrum. Het bedrijf verwerkt er al vele jaren de goederenstroom van Pioneer voor Europa. De supply chain is er optimaal uitgebouwd en helemaal afgesteld op efficiƫncy en kostenbeheersing.

In de samenwerking met Onkyo werden ook in Melsele de activiteiten voor een stuk verlegd. Dit gebeurde mee onder het initiatief van logistiek bedrijf Yusen Logistics dat eerder al het transport verzorgde voor Pioneer. De twee aanvoerlijnen van Pioneer en Onkyo werden nu in die mate verlegd dat het lossen en het palettiseren van de 1500 containers optimaal verloopt. De containers van Pioneer en Onkyo komen Europa binnen via de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Yusen Logistics is een van de grootste logistieke operators in de wereld en is met 300 activiteitencentra aanwezig in meer dan 40 landen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.