Nieuws Antwerpen Mer du Nord komt allicht terug naar Antwerpen

Mer du Nord komt allicht terug naar Antwerpen

Mer du Nord komt allicht terug naar Antwerpen

mer du nordHet Belgische modelabel Mer du Nord, dat in augustus nog uitstel van betaling aanvroeg, maakt een comeback. De nieuwe Franse eigenaar Pascal Yefet, die ook eigenaar is van het Franse prêt-à-portermerk Les Bourgeoises, heeft zeven winkels heropend. Daarvan bevinden er zich twee in Oost-Vlaanderen, namelijk in Gent en Aalst. De andere steden waar consumenten opnieuw in een Mer du Nord winkel terechtkunnen zijn Leuven, Kortrijk, Hasselt, Waver en Waterloo. Bovendien staan er uitbreidingsplannen op de agenda.

“Er komt zeker een winkel bij in Brugge, en misschien ook in Knokke en Antwerpen”, liet Yefet optekenen in een interview. “Ik ben optimistisch over de toekomst. We willen het DNA van het merk bewaren, en tegelijk leren uit de fouten van het verleden.” Yefet heeft alleszins vertrouwen in de toekomst van het label, waarvan hij vindt dat het een instituut is van de Belgische mode

De nieuwe eigenaar heeft ook een nieuwe hoofdontwerper in dienst genomen: de 42-jarige Jean-Olivier Letard, die eerder voor modelabels Chevignon en Guess werkte. Hij moet er mee voor zorgen dat er begin maart een nieuwe zomercollectie in de winkels ligt.

.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.