Nieuws Antwerpen Met megabus.com vanuit Antwerpen naar Keulen

Met megabus.com vanuit Antwerpen naar Keulen

Met megabus.com vanuit Antwerpen naar Keulen

megabusmegabus.com opent een Europees hoofdkwartier in Brussel. De Britse specialist in low-budget intercity busreizen gaat vanuit Brussel zijn netwerk in de Benelux en Frankrijk uitbreiden. In dit opzicht komt er ook een rechtstreekse verbinding tussen Antwerpen en Keulen.

Voor 1 euro met de bus naar Londen. Het kon eerder al. Ook vanuit Antwerpen. megabus.com past met zijn low-budget tarieven dezelfde commerciële strategie toe als Ryan Air. De eerste zetels worden effectief aan 1 euro verkocht, voor de laatste kan de prijs iets hoger klimmen maar finaal zul je altijd veel minder betalen dan voor zegmaar een treinticket.

megabus.com
is een initiatief van de Britse Stagecoach Group die eerder al in Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Canada een heel netwerk aan goedkope busdiensten opbouwde. De toenemende populariteit van low-budget busreizen doorheen Europe heeft megabus.com overtuigd om haar activiteiten op het Europese vasteland uit te breiden.

Antwerpen zat tot voor kort al in het netwerk met goedkope busverbindingen naar oa. Amsterdam, Rotterdam, Parijs, Rijsel enz. Je kunt daartoe opstappen op een halte aan de Plantijnkaai. Dat netwerk wordt nu systematisch verder uitgebreid zodat je bv. makkelijk via Brussel of Parijs naar Barcelona kunt. Voor 1 euro. (Althans indien je er snel bij bent….) (Er worden ook 0,50 euro administratiekosten aangrekend per boeking). Nu kun je dus ook rechtstreeks vanuit Antwerpen naar Keulen. Met gratis wifi aan boord en een stopcontact voor elke reiziger.

De nieuwe basis van megabus.com in Sint-Pieters-Leeuw, de eerste op het Europese vasteland zal zo’n 20 nieuwe banen creëren. Het bedrijf wordt er aangestuurd door Elisabeth Esnouf. megabus kocht voor de verhoging van de trafiek zes extra bussen aan bij busbouwer Van Hool in Koningshooikt. Elke bus beschikt over 72 zitplaatsen en is uitgerust met sanitaire voorziening, gratis wifi en een stopcontact voor elke reiziger.

Tickets voor de nieuwe routes zullen later deze week verkrijgbaar zijn op megabus.com

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.