Nieuws Antwerpen Met #shopinjekot steunen Belgische winkelketens verenigingsleven

Met #shopinjekot steunen Belgische winkelketens verenigingsleven

Met #shopinjekot steunen Belgische winkelketens verenigingsleven

SCHELLE/SINT-NIKLAAS – De coronacrisis zorgt ervoor dat jeugdbewegingen, sportclubs en andere verenigingen niet meer mogen samenkomen. Hoe moeten zij het hoofd boven water houden nu wafelverkopen, mosselfestijnen, fuiven… geannuleerd zijn? Wouter Torfs (Torfs), Bart Claes (JBC), Luc Van Mol (ZEB), Anja Maes (Brantano) en Linda Alblas-van den Burg (ICI Paris XL) willen hen een hart onder de riem steken met het initiatief #Shopinjekot.

JBC, Schoenen Torfs, ICI Paris XL, ZEB en Brantano willen de verenigingen in deze moeilijke tijd een hart onder de riem steken en lanceren daarom het initiatief #Shopinjekot. Dat doen ze samen met Trooper, het online platform en – initiatief gesteund door Studio 100 en KBC, waarbij men een favoriete vereniging of goede doel financieel kan steunen wanneer men online shopt via Trooper. Per aankoop wordt dan gemiddeld 5 percent van het aankoopbedrag gedoneerd aan de favoriete vereniging, en dat zonder dat het de consument een cent meer kost.

“Verenigingen zijn heel belangrijk in ons leven. Ze brengen zoveel mensen bij elkaar en versterken het samenhorigheidsgevoel. En laat dat laatste nu ook één van onze waarden zijn die we bij Torfs zo belangrijk vinden! Wanneer deze moeilijke periode achter ons ligt moeten al die verenigingen ervoor zorgen dat ook zij terug paraat staan en de nodige centen hebben om de werking te blijven garanderen. En daar willen we als Belgische retailer graag mee onze schouders onder zetten. Door, via Trooper, bij Torfs online te shoppen steun je heel makkelijk jouw vereniging of een vereniging van iemand die je kent”, zegt Wouter Torfs, ceo van Schoenen Torfs.

Elisabet Lamote, oprichtster van Trooper, vindt het chique dat ondernemers hun geloof in het verenigingsleven in deze moeilijke tijden bevestigen en blijven steunen. “Want, hoewel we nog even geduld moeten hebben, is er absoluut leven na corona. Het verenigingsleven gaat zich sterker dan ooit herpakken, maar dat neemt echter niet weg dat ze onze, en jullie, hulp hard nodig zullen hebben.”

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.