Nieuws Antwerpen Metaplex krijgt nieuwe eigenaar en ceo

Metaplex krijgt nieuwe eigenaar en ceo

Metaplex krijgt nieuwe eigenaar en ceo

Michel Haazen is niet langer de eigenaar van Metaplex in Wilrijk. Hij heeft beslist om de aandelen van het productiebedrijf van kunststofartikelen integraal te verkopen. De beslissing kwam er door zijn pensioengerechtigde leeftijd en het afwezig zijn van opvolging binnen zijn eigen familie. De nieuwe ceo wordt Tommy Van Den Bempt. Metaplex bestaat al bijna een halve eeuw.

De nieuwe ceo Tommy Van Den Bempt heeft samen met een investeerder 100% van de aandelen overgekocht. “Het is mijn doel om verder te bouwen op het stevige fundament wat Michel heeft gecreëerd”, deelt Tommy Van Den Bempt mee. “De kwaliteit blijft prioritair, maar de overname zorgt ook voor een innovatieve injectie. Zo gaan we verder investeren in nieuwe productiemethodes, zullen er nieuwe innovatieve producten gelanceerd worden en zetten we volop in op een duurzame dynamiek en een circulaire shift.”

Het hele personeelsbestand wordt mee overgenomen en zowel voor klanten als leveranciers verandert er verder niets. Met het oog op een flexibele fakkeloverdracht blijft oud-eigenaar Michel Haazen het bedrijf bijstaan met raad en daad na de overname. “Wij gaan Michel fier maken over wat hij heeft doorgegeven”, besluit Tommy Van Den Bempt.

Metaplex is al meer dan 45 jaar actief in het verwerken en behandelen van de meest uiteenlopende soorten kunststoffen. Het bedrijf werkt voor uiteenlopende klanten in diverse sectoren, zoals industrie, bouw, interieur en reclame. Als toeleverancier voor grote industriële spelers levert het bedrijf over heel Europa.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.