Nieuws Antwerpen Meubelmaker Henry’s House wil pand omtoveren tot creatieve hub

Meubelmaker Henry’s House wil pand omtoveren tot creatieve hub

Meubelmaker Henry’s House wil pand omtoveren tot creatieve hub

MORTSEL – Meubelmaker Henry’s House wil het pand naast hun eigen zaak omtoveren om er verschillende lokale kunstenaars en ambachtsmensen in onder te brengen. Zo willen ze van de oude lampenfabriek, tot voor kort een oldtimer garage, een soort creatieve hub maken.

Henry’s House startte meer dan kwarteeuw geleden met de verkoop van grenen meubelen, maar intussen is het ook actief met eigen atelier. Daar worden meubels in volledig massief hout op maat gemaakt voor particulieren, bedrijven, architecten en de Vlaamse overheid. Nu heeft de meubelmaker het pand naast haar zaak overgenomen om op te knappen, in de hoop er verschillende lokale kunstenaars en ambachtsmensen onder te brengen.

“Onze hoop is om het terrein tot een creatieve hub te maken, makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, gelegen naast de stations Mortsel en Mortsel Deurnesteenweg en de Fietsotrade”, zegt Patrick Vendrig, oprichter en zaakvoerder van Henry’s House. “Het belangrijkste is in ieder geval dat we authentieke uitstraling en de gezellige sfeer van ons terrein kunnen waarborgen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.