Nieuws Mexico Natie verkoopt Antwerp Euroterminal aan Italiaanse Grimaldi Group

Mexico Natie verkoopt Antwerp Euroterminal aan Italiaanse Grimaldi Group

Foto Belga

Mexico Natie verkoopt Antwerp Euroterminal aan Italiaanse Grimaldi Group

ANTWERPEN, BEVEREN – De logistieke dienstverlener Mexico Natie heeft zijn resterende aandelen in de Antwerp Euroterminal verkocht aan de Italiaanse Grimaldi Group. De Antwerp Euroterminal in Beveren is de grootste autospeler in de Antwerpse haven en de grootste zogenaamde “multipurposeterminal” in Europa.

De Antwerp Euroterminal was al voor 66 procent in handen van de Grimaldi Group. Mexico Natie bezat de overige 33 procent. Die heeft het nu verkocht waardoor Grimaldi de volledige eigenaar wordt van de Euroterminal.

Volgens havenmagazine Flows zou de verkoop kaderen in een mogelijke verkoop van Mexico Natie zelf aan een nieuwe eigenaar. Voor de werking van de terminal zelf verandert er weinig – enkel de structuur van de aandeelhouders is nu anders geregeld.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.