Nieuws Antwerpen Mi! Streetfood en The Street Food Company lanceren samen GIVLY

Mi! Streetfood en The Street Food Company lanceren samen GIVLY

Mi! Streetfood en The Street Food Company lanceren samen GIVLY

Collega-cateraars Mi! Streetfood uit Ranst en The Street Food Company uit Gent slaan de handen in elkaar en lanceren een nieuw concept. Met GIVLY – A Wonderfull gift willen de cateraars de offline en online belevenis samenbrengen.

Momenteel organiseren veel bedrijven online events en meetings in plaats van fysieke evenementen. Daar hoort soms ook een hapje en een drankje bij of een leuke verrassing. Daarom bieden Mi! Streetfood en The Street Food Company met hun gezamenlijk project GIVLY vier formules aan.

De verzendingen zijn volledig CO2-neutraal. “Voor iedere verzonden box gaat er een bedrag naar het planten van nieuwe bomen”, zegt Hendrik Ardenois. “Daarnaast kiest GIVLY voor lokale producten, steunen ze een goed doel en gaan ze voor ecologische verpakkingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.