Nieuws Antwerpen Michel Sels gaat alleen verder met Sixinch

Michel Sels gaat alleen verder met Sixinch

Michel Sels gaat alleen verder met Sixinch

ANTWERPEN – Michel Sels heeft alle aandelen van Sixinch en Sixinch Design overgekocht van zijn vennoot Pieter Jamart. Hij gaat alleen verder en plant een verdere expansie.

De huidige aandeelhouder en oprichter Michel Sels en zijn vennoot bij Sixinch scheiden. Michel Sels zal alleen verder gaan met beide firma’s.

In 2003 richtten de Antwerpse ondernemers Pieter Jamart en Michel Sels het designlabel Sixinch op, een foamcoatingbedrijf dat meubels ontwikkelt die in alle maten en vormen gesneden kunnen worden. Het bedrijf breidde erg snel uit en ging al snel internationaal. In het najaar van 2019 werd op het Zuid in Antwerpen een showroom geopend.

“Momenteel werken wij mee voor het meubilair voor de universiteit in Praag en het nieuwe museum te Cairo, waar ook Besix in betrokken is”, zegt Michel Sels. “Wereldwijd zijn er acht producties actief. De producties in Dubai en Argentinië gaan later dit jaar open, omdat er vertraging was door de coronacrisis. Er zijn volop onderhandelingen voor nog tweeHu bijkomende producties.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.