Nieuws Antwerpen Microsoft kent Organi label toe

Microsoft kent Organi label toe

Microsoft kent Organi label toe

nooitmeerHet IT-bedrijf Organi uit Wilrijk hernieuwde onlangs het partnership met Microsoft en behaalde daarbij weer het Microsoft Gold Certified Partner label.

Het Microsoft Gold statuut is het resultaat van factoren zoals het aantal tevreden klanten, gescoorde deals, gecertificeerde medewerkers en de kwaliteit van dienstverlening, producten en projecten. Het partnerstatuut wordt elk jaar opnieuw geëvalueerd door Microsoft. Organi moest haar certificaat dus opnieuw verdienen.

De digitale competentie vervangt sinds november 2012 de Independent Software Vendor (ISV), Software en Web Development competenties. Met de Microsoft Application and Development Gold Competentie toont Organi “haar expertise aan op het gebied van ontwikkelen en leveren van innovatieve toepassingen op het Microsoft platform (Windows 8, Windows Server 2012, Windows Azure en Visual Studio 2012),” zegt communicatiemanager Nathalie Thijssens.

Met dit statuut toont Organi haar commitment voor kwaliteitsvolle toepassingssoftware voor haar klanten. Slechts een beperkt aantal softwarebedrijven haalt het Microsoft Gold Application Development Partner statuut. Het is het hoogste kwaliteitslabel dat Microsoft slechts toekent na een reeks strenge testen van de toepassingssoftware.

“Onze klanten hebben recht op de beste kwaliteit. Na een grondige screening door Microsoft krijgt Organi opnieuw de hoogste onderscheiding voor haar toepassingen. Dit is een kwaliteitslabel dat we graag aan onze klanten aanbieden“, aldus Geert Grauwet, CEO van Organi.

Organi is een leverancier van totaaloplossingen. Het gaat dan zowel om software, hardware als diensten. Het bedrijf oriënteert zich op vier marktsegmenten: handel en industrie, logistiek, accountancy en gerechtsdeurwaarders. Sinds de opstart in 1977 heeft het bedrijf een indrukwekkende klantenportefeuille bijeengewerkt met logo’s als Zuidnatie, SVK, Coeck, Caldic, Droessaert enz.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.