Nieuws Antwerpen Miljoenste Linde heftruck rolt van de productieband

Miljoenste Linde heftruck rolt van de productieband

Miljoenste Linde heftruck rolt van de productieband

Motrac, met kantoren in Antwerpen, Dottenijs en Ciney, is de enige officiële nationale importeur en verdeler van de Linde heftrucks, die al sinds 1959 produceert worden in het Duitse Aschaffenburg. Onlangs rolde de miljoenste heftruck van de productieband en ondertussen is hij geleverd aan een keramiekspecialist aan de Spaanse oostkust.

De miljoenste Linde heftruck is een H35 dieselheftruck uit de 1202 reeks, de serie die als meest recente werd uitgebracht en het vlaggenschip is van de nieuwste generatie Linde heftrucks. Versierd met het getal 1.000.000 en met de handtekeningen van alle montagemedewerkers, werd de heftruck door Colorobbia España S.A. in ontvangst genomen.

De miljoenste heftruck is een nieuwe mijlpaal in de inmiddels ruim 60-jarige geschiedenis van het productiecentrum in Aschaffenburg. De basis van dit verhaal werd gelegd met de Hubtrac – de allereerste Linde heftruck – die met zijn hydrostatische aandrijving en unieke bipedaal een gebruiksvriendelijk alternatief vormde voor de tot dan toe zeer moeilijk te bedienen vorkliften.

Ook vandaag streeft het bedrijf daar nog steeds naar. “Het is ons doel om de logistieke processen bij onze klanten zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen, en zo hun succes te helpen maximaliseren”, aldus Stefan Prokosch, senior vice president brand management bij Linde Material Handling. “We richten ons dan ook al op de volgende mijlpaal op dit gebied: de lancering van een gloednieuwe generatie elektrische heftrucks, in juni van dit jaar.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.