Nieuws Antwerpen Mobitel garandeert razendsnelle service

Mobitel garandeert razendsnelle service

Mobitel garandeert razendsnelle service

mobitelDe gsm van het bedrijf doet het niet meer? Binnen het uur heb je bij Mobitel een ander toestel. Het telecombedrijf uit Mortsel heeft van een razendsnelle service zijn handelsmerk gemaakt. “Wij garanderen onze klanten dat we permanent bereikbaar zijn”, zegt Benedikt Lambert.

Mobitel heeft zo’n 25 jaar geleden heel vlug ingepikt op de markt van de mobiele telefonie. Het bedrijf bediende aanvankelijk ook nog de eerste privé-klanten die zich een gsm met antennetje aanschaften. In de loop van de jaren oriënteerde Mobitel zich exclusief naar de ondernemingen. “Wij konden een agentuurovereenkomst afsluiten met Belgacom”, zegt Benedikt Lambert. “Daardoor ging een brede markt voor ons open. Ons aanbod is zeer erg gevarieerd.”

Ondertussen kun je je als ondernemer in Mortsel het hele areaal van gsm-apparatuur tot laptops aanschaffen. Mobitel levert er dus ook de permanente service bovenop.

“De markt is vandaag zeker niet makkelijk”, zegt Benedikt Lambert nog. “De ondernemingen zijn zich echt wel heel terughoudend beginnen opstellen. Er lijkt maar geen einde te komen aan de economische crisis. De telecombudgetten worden ingeperkt. Het eerste kwartaal van het lopende jaar zal dus allicht niet zo goed geweest zijn.”

Dit neemt niet weg dat Mobitel verleden jaar toch een omzet bijeenwerkte van 4,5 miljoen euro. Het bedrijf stelt 20 mensen tewerk. Het klantenbestand is ondertussen heel breed. Van de individuele loodgieter en de apotheker tot de grote ondernemingen zoals B-post, Deloitte en BASF.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer