Nieuws Antwerpen Mobly schiet vakantietrippers te hulp met pechbijstandsapplicatie

Mobly schiet vakantietrippers te hulp met pechbijstandsapplicatie

Mobly schiet vakantietrippers te hulp met pechbijstandsapplicatie

ANTWERPEN – Mobly heeft een nieuwe app gelanceerd voor wie met de wagen op vakantie naar het buitenland trekt. Met Mobly Go kan je via je smartphone tijdelijk pechbijstand vragen. De Antwerpse start-up biedt daarmee een flexibel alternatief voor traditionele verzekeringen. 

De auto blijft het populairste voertuig voor de Belg om naar het buitenland op vakantie te gaan. Wie dat graag met een gerust hart doet, sluit daarbij de nodige pechbijstand voor af.

Gerrit Nollet, ceo Mobly: “Maar bij traditionele verzekeringsmaatschappijen zit je vaak vast aan jaarcontracten. Bovendien haalden we uit een marktonderzoek van Profacts vorig jaar een interessante bevinding: 58 procent van de Belgen jaarlijks voor pechbijstand betaalt, maar nog nooit pech heeft gehad. Dat spoorde ons aan om een flexibel alternatief op de markt te zetten.”

Via Mobly Go kan pechbijstand tijdelijk voor de periode van de buitenlandse trip worden aangevraagd, tot net voor het vertrek en aan de prijs van 2,5 euro per dag. “Wat het probleem ook is, Mobly zal altijd eerst je wagen ter plekke trachten te repareren. Lukt dat niet, dan wordt de auto getakeld naar een garage in de buurt. Blijkt de herstelling even te duren, dan regelen we tot 5 dagen een vervangwagen in het buitenland.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.