Nieuws Antwerpen Mobly zet mobiliteitsverzekering in de markt

Mobly zet mobiliteitsverzekering in de markt

Mobly zet mobiliteitsverzekering in de markt

ANTWERPEN – Mobly speelt in op de moderne mobiliteit en lanceert een nieuwe autoverzekering. Met zijn mobiliteitsverzekering verzekert de Antwerpse start-up het hele gezin voor elke kilometer in eender welk voertuig. De kostprijs ervan wordt afgestemd op het aantal gereden kilometers.

Via een OBD2 dongle in de wagen wordt elke kilometer nauwkeurig geregistreerd. Een app geeft een gedetailleerd overzicht weer, zodat gebruikers voortdurend weten hoeveel ze uitgeven aan hun autoverzekering. Op het einde van de maand volgt er een aangepaste factuur op basis van de gereden afstand.

Gerrit Nollet, ceo Mobly: “Uit een studie van de federale overheidsdienst Mobiliteit blijkt dat hoewel het wagenpark in België blijft groeien, het aantal gereden kilometers per auto erop achteruit gaat. Mobly evolueert mee met die tendens. We bieden automobilisten een verzekeringspremie die zich aanpast aan het feitelijk autogebruik.”

Multimodaal

Met de mobiliteitsverzekering volgt Mobly ook het multimodale verhaal: wie gebruik maakt van andere vervoermiddelen, is eveneens verzekerd. “Door alle vervoermiddelen te betrekken in onze mobiliteitsverzekering stimuleert Mobly om naast de wagen ook het openbaar vervoer of de fiets te nemen. We geven een complete dekking tegen lichamelijke letsels in het verkeer, ongeacht het vervoermiddel. Zo willen we mensen inspireren om slimmer met hun vervoersmethoden om te gaan. Minder files en minder CO2-uitstoot blijft één van onze grootste uitdagingen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.