Nieuws Antwerpen Mond aan mond loont voor Bacovo

Mond aan mond loont voor Bacovo

Mond aan mond loont voor Bacovo

bacovoKeukenbouwers, winkelinrichters maar ook gewone klusjesmannen zijn er dagelijkse klanten. Bacovo uit Lint heeft zich gespecialiseerd in het lasersnijden, het lassen en het maken van constructies in inox, staal en aluminium. Het bedrijf van de gebroeders Voorspoels heeft daartoe een modern machinepark geïnstalleerd dat permanent inzetbaar is.

Met een omzet van pakweg 2 miljoen euro doet Bavaco het uitstekend. De onderneming is gegroeid uit de garage van vader Theo Voorspoels uit Hove. Hij zette er opslagtanks voor veevoeder in elkaar. Hij schakelde op een bepaald moment over naar bloemtanks voor bakkerijen. Vandaar ook nog de naam: Bakkerij Constructies Voorspoels. Kortweg Bacovo. Naarmate Theo steeds meer bestellingen binnenkreeg en zijn “dorpssmidse” de groei niet meer aankon is destijds verhuisd naar het industrieterrein van Lint waar de onderneming nu uitstekend gehuisvest is.

“Wij halen klanten uit de brede omgeving”, zegt Niko Voorspoels die samen met zijn broers Paul en Robert het bedrijf leidt. “Wij moeten het vooral hebben van mond-aan-mond reclame. Wij maken helemaal geen publiciteit, wij weten dat onze klanten zelf andere klanten met zich brengen. Het gaat dan om de constructie van een trap, het maken van een werkblad voor een keuken, de installatie van tuinverlichting enz. De klanten lopen gewoon bij ons binnen en zijn er gewoon aan om zo snel mogelijk bediend te worden. Liefst zelfs nog dezelfde dag.”

Die dagelijkse contacten met de klanten uit de buurt leiden ertoe dat Bacovo ook intensief overleg pleegt met wie een keuken wil bouwen of een winkel wil inrichten. “Wij zoeken met de klanten zelf naar de beste oplossing. Ik denk dat dit een service is die iedereen heel erg waardeert. Het is meteen de reden ook waarom zoveel mensen altijd opnieuw terug keren.”

En vooral: een woord is een woord. Wanneer Bacovo belooft dat het bewuste stuk morgenavond klaar zal zijn dan is het ook klaar. “Dat weten de mensen onderhand wel. Ze kunnen op ons rekenen. Wanneer ze hun klaar gemaakte stukken opladen hebben ze meteen al een volgend order klaar.”

Meteen de reden ook waarom ze bij Bacovo niet met langetermijnplannen werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.