Nieuws Antwerpen Monument Chemical werft bijkomend personeel aan

Monument Chemical werft bijkomend personeel aan

Monument Chemical werft bijkomend personeel aan

monumentenjpgHet chemiebedrijf Monument Chemical zoekt verscheidene bijkomende werknemers. “Wij draaien voluit”, heet het in Kallo. “Er is duidelijk meer werk. Wij willen daarom mensen aanwerven.”

Monument Chemical is een relatief discreet bedrijf dat mee de indrukwekkende chemische cluster in de Antwerpse haven uitdraagt. Het vroegere Haltermann, later DOW Haltermann kwam enkele jaren terug in handen van de Amerikaanse multi Monument Chemical uit Indianapolis. Het bedrijf spitst zich toe op de aanmaak van chemische specialiteiten en werkt als custom processor tevens in opdracht van derden. In Kallo worden oa. hoogwaardige chemicaliën verder verwerkt. Er worden ook eigen producten vervaardigd.

“Het gaat de laatste maanden opvallend goed”, heet het bij Monument Chemical. “In het kader van onze verdere groeiplannen schakelen wij daarom om op vaste productiecoördinatoren.  Wij werven ook een commercial development manager aan, een E&I technicus en een project engineer.”

Bij Monument Chemical in Kallo werken vandaag zo’n 100 man. Er zijn ook geregeld tot 30 contractors aan het werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer