Nieuws Antwerpen Mooie cijfers voor Bouwonderneming Goedleven

Mooie cijfers voor Bouwonderneming Goedleven

Mooie cijfers voor Bouwonderneming Goedleven

Carolus_Borromeus__2_De Bouwonderneming Goedleven heeft een goed boekjaar 2013 achter de rug. Het bedrijf uit Brasschaat zag zijn omzet stijgen van 12 naar 15 miljoen euro. Daar werd een winst op gerealiseerd van 380.000 euro. Het bedrijfsresultaat zat evenwel in een dalende lijn.

De Bouwonderneming Goedleven is gespecialiseerd in restauratiewerken van historische gebouwen. Het bedrijf herstelde bv. de toren van de Carolus Borromeuskerk in Antwerpen die beschadigd was door een brand. Specialisten van het bedrijf voerden werken uit in het gemeentehuis van Brecht, de Antwerpse Stadsfeestzaal en de Sint Willibrorduskerk, eveneens in Antwerpen.

Door de oplevering van een aantal werken stegen de bedrijfsopbrengsten van het bedrijf verleden jaar van 12 naar 14 miljoen euro (+22%). Dat blijkt uit de gedeponeerde resultatenrekening bij de Nationale Bank.

Het bedrijf maakt deel uit van de zogenaamde Monument Group, een samenwerkingsverband van vier familiebedrijven die allemaal actief zijn in de restauratie van historische gebouwen. Zo Monument Vandekerckhove uit Ingelmunster, Monument Hainaut in Doornik en een Frans bedrijf uit Rouen. De onderscheiden ondernemingen uit de groep kunnen tevens een beroep doen op een aantal gespecialiseerde toeleveringsbedrijven en afwerkingsspecialisten zoals Altritempi uit Brasschaat. De groep heeft tevens een voet aan wal in Nederland.

Bij de Bouwonderenming Goedleven werken zo’n 50 mensen. Het bedrijf wordt aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Willy Van Noten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.