Nieuws Antwerpen MOOY Bakery brengt zoetigheid naar Antwerpen

MOOY Bakery brengt zoetigheid naar Antwerpen

MOOY Bakery brengt zoetigheid naar Antwerpen

Met MOOY Bakery pakt de populaire roze lunchspot MOOY uit met een volledig nieuw concept aan de overkant van de huidige zaak. Niet alleen milkshakes, maar ook cupcakes, cakesicles en fancy sweet & savory toasts brengen alle zoetekauwen naar Antwerpen.

Met een volledig roos interieur vol bloemen en roze velvet kroont MOOY zich al sinds 2018 tot de meest Instagrammable lunchspot van Antwerpen. Met MOOY Bakery hoopt eigenares Yana Lamon hetzelfde resultaat te bereiken én meer. Ze start met één vestiging, met als doel die later te kunnen uitbreiden en uitwerken als franchise.

Zoet, zoeters, zoetst

In MOOY Bakery vind je een kaart vol bakcreaties en zoetigheden. Denk aan cupcakes, cakesicles, cake pop cones, high tea, zoete en hartige toasts, milkshakes of chocoladefondue die je opwachten in een interieur dat even zoet smaakt als de gerechten zelf. Alsof al dat zoets nog niet aanlokkelijk genoeg klinkt, worden de gebakjes ook nog eens ter plekke huisgemaakt met veel liefde. Die versheid en passie zorgen voor een extra smakelijke toets en instant summer vibes, ongeacht het seizoen.

Al dat lekkers smaakt ongetwijfeld nog beter wanneer je weet dat elk gebakje in de bakery wordt bereid met oog voor duurzaamheid. Daarbij krijgen biologische en kwalitatieve ingrediënten een centrale plaats. De chocolade in de lekkernijen is van Valrhona, een premium Frans chocolademerk dat al sinds 1922 de meest verfijnde chocolade produceert. Deze chocolade wordt door de beste patissiers ter wereld gebruikt.  In de milkshakes wordt uitsluitend biologisch roomijs en vers fruit gebruikt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.