Nieuws Antwerpen Mortsels accountantskantoor neemt Peritus over

Mortsels accountantskantoor neemt Peritus over

Mortsels accountantskantoor neemt Peritus over

Na een jarenlange en succesvolle samenwerking heeft accountantskantoor Konsilanto uit Mortsel de stap gezet om financieel te participeren in Peritus uit Bonheiden. Met kantoren in Mortsel, Mechelen en Rotselaar is Konsilanto een belangrijke speler op vlak van boekhouding en fiscaliteit in Vlaanderen.

Kris Bollen, gedelegeerd bestuurder van Konsilanto, licht de overname van Peritus toe: “De sector van accountancy en taks staat meer dan ooit voor een transformatie. Een diversificatie en verbreding van ons dienstenaanbod is hierin cruciaal. De investering in Peritus past perfect in deze visie.”

Nu Konsilanto Peritus overneemt zal Frank Geerts, oprichter van Peritus, de strategische dienstverlening binnen de Konsilanto-groep verder uitbouwen. “We gaan voor bruisend ondernemerschap met een mensgerichte en duurzame invalshoek”, vult Frank Geerts aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.