Nieuws Antwerpen Motmans & Partners opent nieuw kantoor in Antwerpen

Motmans & Partners opent nieuw kantoor in Antwerpen

Motmans & Partners opent nieuw kantoor in Antwerpen

motmans-de-bruyne-vandenreijtDe hr-dienstverlener Motmans & Partners uit Hasselt, heeft in Antwerpen een bijkomende vestiging geopend. “Om het cliënteel dat we in het Antwerpse hebben nog beter te kunnen bedienen, hebben we daar een oude sigarenfabriek gekocht en omgevormd tot een moderne kantooromgeving,” zegt Managing Partner, Geert Motmans.

Jo De Bruyne, die voordat hij met Motmans in zee ging, eigenaar was van Katena in Mechelen, krijgt de zakelijke leiding van de Antwerpse vestiging (links op de foto). “De fusie met Katena begin dit jaar, heeft met zich meegebracht dat het aantal klanten – en dus ook kandidaten – in het Antwerpse fors is toegenomen,” aldus nog Geert Motmans. “De strategie om dicht bij de klant aanwezig te zijn, resulteert daarom in de opening van een nieuw kantoor in Antwerpen. Een logische stap als aanvulling op onze thuismarkt, met name Limburg en de Kempen.”

Het gerenoveerde historische pand, een oud sigarenfabriekje, werd dinsdagavond ingehuldigd. Motmans & Partners heeft vanaf nu dus kantoren in Hasselt, Herentals, Mechelen en Antwerpen. Er werken in totaal zo’n 20 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.