Nieuws Antwerpen Motrac Handling & Cleaning lanceert eigen webshop

Motrac Handling & Cleaning lanceert eigen webshop

Motrac Handling & Cleaning lanceert eigen webshop

ANTWERPEN – In het kader van de stijgende e-commerce en met het doel om het gebruiksgemak voor haar klanten te verhogen, heeft Motrac Handling & Cleaning een eigen webshop gelanceerd. Het Antwerpse bedrijf biedt daar haar Linde magazijntrucks en merchandising aan.

Enkele eenvoudige muisklikken. Meer hebben klanten van Motrac Handling & Cleaning niet meer nodig om hun bestelling te plaatsen. Naast een optimalere gebruiksvriendelijkheid doelt de importeur van Linde vorkheftrucks en magazijntrucks ook op een verhoogde aankoopsnelheid met de nieuwe webshop.

“Offerte-aanvragen zijn verleden tijd. Indien een klant weet welk product hij zoekt, kan hij het assortiment op de webshop bekijken en meteen het gewenste product aankopen”, klinkt het.

In eerste instantie wordt de keuze geboden uit verschillende magazijntrucks van Linde Material Handling. Bedoeling is om dat aanbod in de toekomst nog verder uit te breiden, onder meer met reinigingsmachines van Tennant Company. Daarnaast worden ook meerdere merchandisingartikelen aangeboden, gaande van bureaubenodigdheden tot speelgoed.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.