Nieuws Antwerpen Motrac Handling & Cleaning neemt sectorgenoot over

Motrac Handling & Cleaning neemt sectorgenoot over

Motrac Handling & Cleaning neemt sectorgenoot over

ANTWERPEN – Motrac Handling & Cleaning uit Antwerpen heeft alle activiteiten van branchegenoot Lauwers Heftruck Service uit Dottenijs overgenomen. Met deze derde vestiging verstevigt de exclusieve invoerder en verdeler van Linde Material Handling-producten zijn positie in België.

Familiebedrijf Lauwers is al bijna 30 jaar actief als onderhouds- en herstelbedrijf voor de Linde magazijn- en heftrucks en is uitgegroeid tot een belangrijke regionale leverancier van materiaal voor goederenbehandeling. Met de overname kan Motrac vanuit deze derde vestiging nog intenser de Oost- en West-Vlaamse, alsook de Henegouwse regio bedienen.

Alle activiteiten van Lauwers worden nu voortgezet onder de naam Motrac. Filip Van Kelecom, ceo Motrac: “Lauwers geniet een uitstekende reputatie. Bovendien is het gloednieuwe pand in Dottenijs, gelegen tussen Kortrijk en Doornik, zowel ruimtelijk als technologisch voorbereid op de toekomst met alle mogelijke faciliteiten en voorzieningen voor een optimale dienstverlening naar de eindgebruiker.”

Thierry Quequin, directeur Lauwers Heftruck Service, ziet het als een win-win: “Lauwers was al sterk service georiënteerd en heeft een ruime expertise in used Linde-vorkheftrucks. Motrac is een autoriteit in de verkoop en servicing van nieuwe Linde-trucks. Aangezien de technologie in de Linde-toestellen steeds intelligenter wordt en het vinden van technische profielen steeds complexer, zien we onze samenwerking als een cadeau met een strik eromheen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.