Nieuws Antwerpen Motrac zoekt technici en monteurs

Motrac zoekt technici en monteurs

Motrac zoekt technici en monteurs

motracmotracLogistiek totaalaanbieder Motrac Handling & Cleaning zoekt bijkomend personeel. Het Antwerpse bedrijf aan de Noorderlaan is een logistiek totaalaanbieder van producten en diensten voor intern transport en opslag. Dit gaat van palletstellingen tot heftrucks en van magazijnvoertuigen tot vloerreinigingsmachines.

Door de efficiëntie en het innoverend karakter van zijn twee A-merken Linde (handling) en Tennant (cleaning) had Motrac nauwelijks te lijden onder de voorbije crisisjaren. Dat vertaalt zich o.m. in een voortdurende zoektocht naar service technici die willen sleutelen aan heftrucks of schrobmachines van topmerken als deze. “Deze nieuwe mensen helpen tegelijk ook onze ambitie waar te maken om tegen 2015 de onbetwiste logistieke leverancier nummer 1 in België te worden. Vandaar dat we graag voortdurend nieuw talent verwelkomen”, aldus René Danielsson, CEO Motrac Handling & Cleaning.

Motrac Handling & Cleaning maakt deel uit van de Nederlandse groep Koninklijke Reesink en runt ook een eigen dochteronderneming in Flémalle.

Motrac biedt zijn nieuwe werknemers alvast werk in eigen streek. Het bedrijf opereert nationaal, waardoor de technici met hun bedrijfswagen van thuis uit naar de klant gaan. Opdrachten en communicatie lopen efficiënt via laptop, GSM, PDA… Op tijd en stond zijn ze ook aanwezig op het Antwerpse hoofdkantoor op de Noorderlaan voor meetings en bijscholingen over techniek en veiligheid.

Kandidaten krijgen sowieso een solide opleidingsprogramma in het Motrac-trainingscentrum te Antwerpen. Willen ze intern carrière maken dan kunnen ze mee inschuiven in het door Motrac zelf ontwikkelde ‘Technical Career Development Program’. Dat is een programma dat iedereen volgens zijn competenties optimale ontwikkelingskansen binnen de groep biedt.

Op basis van dit programma wordt het zowel voor de technicus als voor zijn leidinggevende duidelijk welke competenties hij in huis heeft, op welke terreinen hij zich verder kan ontwikkelen en welke trainingen, cursussen of andere scholingsmogelijkheden daartoe beschikbaar zijn. Het is een stimulans voor de medewerkers om gemotiveerd te blijven én een waarborg voor de Motrac-klanten op een optimale service. De H.R.-afdeling van Motrac werd voor dit programma overigens door Federauto bekroond met de ‘Human Resources Award 2010’.

Momenteel zijn er een 5-tal vacatures voor service technici met een diploma elektro-mechanica, automechanica of gelijkwaardig door ervaring. Motrac Handling & Cleaning telt momenteel 150 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.