Nieuws Antwerpen Moyersoen veilde tafel Vive le Vélo

Moyersoen veilde tafel Vive le Vélo

Moyersoen veilde tafel Vive le Vélo

velootjetjeHet veilinghuis Moysersoen kreeg van de televisiezender Een de opdracht om de tafel van Lieven Van Gils en Karl Vannieuwkerke uit Vive le Vélo te veilen. Presentator Lieven van Gils ontving er elke dag een van de protagonisten van de Ronde van Frankrijk aan. Het veilinghuis uit Aartselaar heeft de tafel geveild ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Op de tafel prijken de handtekeningen van enkele van ’s werelds beste renners. Ondermeer Peter Sagan, Tony Martin, Vincenzo Nibali, Joaquim Rodriguez, André Greipel en Mark Cavendish passeerden de revue. Ook de Belgische smaakmakers uit deze Tour wo. Serge Pauwels, Jan Bakelants, Sep Vanmarcke en Thomas De Gendt hebben hun handtekening al geplaatst voor Kom Op Tegen Kanker.

De veiling zelf liep zaterdagavond af aan de vooravond van de slotrit naar Parijs, na de klim naar Alpe D’Huez. De tafel werd overigens gekocht door multimiljonair Marc Coucke.

Moyersoen is het grootste online veilinghuis van België en doet met zijn gerechtsdeskundigen en experten aan veilingen, taxaties en inwinningsbemiddeling. Moyersoen staat in dit opzicht bekend als expert in het afwikkelen van faillissementen, liquidaties, wco’s, onderhandse verkopen, winkeluitverkopen, onbeheerde nalatenschappen, pandverzilveringen, vereffeningen, inwinningsbemiddelingen, gerechtelijke verkopingen, overnames en voorlopige bewindvoeringen. Moyersoen levert een full service gaande van inventarisaties en taxaties tot de eigenlijke verkoop. Daarnaast is er tevens een immobiliën luik waarbij Moyersoen instaat als makelaar van onroerend goed uit faillissementen. Moyersoen bestaat sinds 1994 en heeft via Moyersoen.be gemiddeld 10.000 unieke online bezoekers per dag en kopers uit meer dan 100 verschillende landen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.