Nieuws Antwerpen MR MARVIS opent pop-up store in Antwerpen

MR MARVIS opent pop-up store in Antwerpen

MR MARVIS opent pop-up store in Antwerpen

Na het succes van de eerste winkel in Amsterdam, komt de Nederlandse MR MARVIS nu ook naar België. Het broekenmerk opent op 24 april zijn eerste pop-up store in de Antwerpse Schuttershofstraat.

De pop-upstore zal worden opgesteld via een uniek concept: get inspired, get fitted. Inspiratie kan de klant opdoen bij het binnenstappen van de winkel. Alle shorts en broeken zullen tentoongesteld staan als kunststukken en de wanden zullen bekleed worden met levensgrote fotografie. Na inspiratie op te hebben gedaan, betreedt de klant het ‘get fitted’ gedeelte. Daar wordt gefocust op de maat en kleur van de shorts en broeken.

Om de voordelen van het online shoppen ook in de winkel te benutten, maakt MR MAVIS in de pop-upstore gebruik van iPads. Daarop vind je van elk kledingstuk terug in welke maten en kleuren het artikel beschikbaar is.

Reageer op dit bericht

Reacties

BENJAMIN S. 2021-04-25 01:16:07

Eindelijk zijn jullie ook geland in Antwerpen, mooi, heb direct een mooie broek gekocht, bediend door een zeer vriendelijke vrouw, en ook nog een nette vrouw,

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.