Nieuws Antwerpen Multi Masters Group neemt Nederlandse Van Alem Schoonmaak over

Multi Masters Group neemt Nederlandse Van Alem Schoonmaak over

Stefan Faaij, Wil en Gerard van Alem, Philip Paelinck en Nicolas de Schutter Stefan Faaij, Wil en Gerard van Alem, Philip Paelinck en Nicolas de Schutter

Multi Masters Group neemt Nederlandse Van Alem Schoonmaak over

De internationale groep Samsic en haar Belgische dochter Multi Masters Group breiden hun werkterrein uit naar Nederland. De facilitaire dienstverlener met hoofdzetel in Merksem neemt zijn Utrechtse sectorgenoot Van Alem Schoonmaak en het volledige personeelsbestand over.

Multi Masters Group biedt in heel België een compleet gamma facilitaire diensten aan. Nu zet het bedrijf onder leiding van voorzitter Nicolas de Schutter de stap naar Nederland. “Dit is een logische stap in onze ontwikkeling. Ons Franse moederbedrijf Samsic is actief in heel Europa. Behalve in Nederland. We zijn heel fier dat wij deze blinde vlek op de Europese kaart voor hen kunnen invullen.”

De laatste jaren is er in de facilitaire sector een trend in de richting van internationale aanbestedingen. “Dankzij deze overname zullen we ook op dat vlak sterker staan en een nog betere service kunnen aanbieden.”

Groeien in twee richtingen

Multi Masters Group wil in Nederland een gelijkaardig verhaal schrijven als in België, waar het tot de top in de facilitaire sector behoort. “Het bedrijf is intussen uitgegroeid tot de complete facilitaire dienstverlener en IFM-specialist Multi Masters Group, met tien divisies, vestigingen in heel België en in totaal 4.000 medewerkers. Die richting willen we ook uitgaan met Van Alem Schoonmaak”, zegt managing director Philip Paelinck. “We willen dus groeien in twee richtingen: enerzijds door het werkterrein uit te breiden over heel Nederland, anderzijds door extra diensten aan te bieden.”

Veel overeenkomsten

Het Utrechtse schoonmaakbedrijf was al een tijdje op zoek naar een overnemer. “Wij beschouwen deze overname als een mooi einde maar tegelijkertijd als een veelbelovend begin. Een mooi einde omdat onze oprichters Gerard en Wil van Alem met een gerust hart uit het bedrijf kunnen stappen. Een veelbelovend begin omdat Multi Masters Group ambitieuze plannen heeft met Van Alem Schoonmaak”, besluit algemeen directeur Stefan Faaij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.