Nieuws Antwerpen Murni Zuid wordt Murni Museum ter ere van heropening KMSKA

Murni Zuid wordt Murni Museum ter ere van heropening KMSKA

Foto: Listenup

Murni Zuid wordt Murni Museum ter ere van heropening KMSKA

ANTWERPEN – Murni Zuid verandert van naam en wordt Murni Museum. Daarmee huldigt de gezonde Antwerpse bistroketen de grote heropening van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA). Murni Museum wisselt ook van logo en past de menukaart aan.

En of de heropening van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) ook voor het Murni-filiaal op de Antwerpse Leopold de Waelplaats een historische gebeurtenis is. De deuren van het grootste museum van Vlaanderen zijn dicht sinds 2011. In al die jaren onderging het KMSKA een ingrijpende renovatie, uitbreiding en facelift.  Duizenden bezoekers worden verwacht om het resultaat voor te kunnen bewonderen.

 

Om die dag nog wat meer glans te geven, zal Murni Zuid voortaan Murni Museum heten. Er volgt een nieuw logo, nieuwe raamstickers en ook de zonneluifel en het terras worden aangepast conform de wedergeboorte. De nieuwe openingsuren van Murni Museum gaan van 9 tot 19u, zodat Murni Museum al een uur voor de opening van het KMSKA van start gaat.

De meest culinaire verandering zit ‘m evenwel in de menukaart. Vanaf zaterdag 24 september zal Murni Museum speciale promo’s aanbieden los van de bestaande menukaart.

De overige gerechten op de menukaart van Murni Museum zijn dezelfde als die van de andere Murni-filialen. De namen van die bistro’s blijven ongewijzigd. Murni Wilrijk is nog steeds de zaak in Park den Brandt, naast de Beukenlaan in een even prachtig als historische kader. Ook de naam van Murni Graanmarkt, sinds mei 2022 in de schaduw van de Antwerpse stadsschouwburg, blijft onveranderd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.