Nieuws Antwerpen Music Hall neemt ’t Pakhuis over

Music Hall neemt ’t Pakhuis over

Music Hall neemt ’t Pakhuis over

ANTWERPEN – Stadsbrouwerij en brasserie ’t Pakhuis is overgenomen door entertainmentbedrijf Music Hall. ’t Pakhuis werd 25 jaar geleden uit de grond gestampt door Ed Van den Ouweland. Intussen zit ook zijn zoon Kristof in de zaak.

’t Pakhuis was een idee van de familie Sterkens uit Hoogstraten, die wereldwijd microbrouwerijen plaatste. In de loop der jaren nam Ed Van den Ouweland, die het horecagedeelte uitbaatte en ook van Hoogstraten afkomstig is, de zaak volledig over, later samen met zijn zoon. Tegelijk is Ed Van den Ouweland al jarenlang provinciaal voorzitter van Horeca Antwerpen en dus belangenbehartiger van de sector.

Cateraar doet brasserie

Verschillende bronnen bevestigen de overname van ’t Pakhuis door Music Hall, een intertainmentgroep die shows, musicals en opera’s produceert en de uitbating verzorgt van eventlocaties, waaronder Zuiderkroon aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen. En laat dat nu net de buur zijn van ’t Pakhuis. Enkel ceo Geert Allaert van Music Hall mag iets vertellen over de overname, maar die krijgen de collega’s van Made in Kempen al enkele dagen niet aan de telefoon.

Gusto Catering, dat ook de catering verzorgt in Zuiderkroon, neemt het brasseriegedeelte binnen ’t Pakhuis onder zijn hoede. Kristof Van den Ouweland blijft de huisbrouwerij aansturen. Die produceert onder ander Den Bangelijke, Antwerps Blond en Bruin en Den Zwarte Sinjoor. Vader Ed wil voorlopig geen commentaar kwijt bij de overname van zijn zaak, die hij gedurende een kwarteeuw heeft opgebouwd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.