Nieuws Antwerpen Nachtkoerier opent met vertraging deuren in Antwerpen

Nachtkoerier opent met vertraging deuren in Antwerpen

Nachtkoerier opent met vertraging deuren in Antwerpen

ANTWERPEN – Twee jaar geleden startte de Nachtkoerier op Gentse bodem met het thuisbezorgen van allerlei dranken en snacks tijdens de avonduren. David Maertens rolt het originele concept, de Deliveroo of UberEats van de Nachtwinkel zeg maar, nu ook uit in Antwerpen.

De dag van vandaag zijn we het zo gewoon om alles via onze smartphone te bestellen en te laten thuisleveren. En dat is voor supermarktproducten niet anders. Je kan vanaf 19u tot middernacht op nachtkoerier.be terecht voor een assortiment van meer dan 300 frisdranken, bieren, wijnen, snacks, maaltijden, zout- en zoetigheden, ijs, huishoud- en hygiëneartikelen. Met fietskoeriers worden bestellingen binnen het halfuur thuisbezorgd.

De start-up vond de tijd rijp om de sprong te wagen naar een tweede stad en ook in Antwerpen zijn nachtelijke koeriers op pad te sturen. “We hebben 2 jaar in Gent het hele concept op punt kunnen zetten, de markt leren kennen, de juiste partners kunnen aanwenden en de software op punt gezet”, verduidelijkt David Maertens, oprichter. “Nu we deze ervaring en kennis hebben, zou het wel eens snel kunnen gaan. Zo staat voor de zomer ook nog Kortrijk op de planning en met de start van het academiejaar duiken we ook Leuven en Brussel binnen.”

“Maar laten we niet te hard vooruitlopen, een top klantenervaring bieden is veel belangrijker dan snel te willen groeien”, benadrukt Tom Leyman, mede-zaakvoerder.

Plannen on hold door corona

“De corona-crisis heeft ons toch ook wat slapeloze nachten bezorgd. Enkele weken geleden hebben we al onze Antwerpen-plannen on hold moeten zetten, en ook in Gent mochten we maar op minimale krachten draaien”, vertelt David Maertens. “We geloven daarentegen wel dat de aankomende zomer voor iedereen anders gaat zijn dan alle voorgaande.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.