Nieuws Antwerpen Naranjo Decamps bij Habicom

Naranjo Decamps bij Habicom

Naranjo Decamps bij Habicom

naranjoNaranjo Decamps leidt voortaan de vastgoedfirma Habicom. Decamps stapte eerder op bij Promocon. Habicom is eveneens actief in de zuidrand van Antwerpen en heeft kantoren in Mortsel en Kontich. Naranjo Decamps is in Mortsel ook politiek actief.

Decamps neemt bij Habicom het roer over van Philip Dendale en heeft meteen een totale restyling doorgevoerd, met een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nieuw concept. Ook Veronique Peeters is het Habicom-team komen vervoegen.

Habicom biedt zijn klanten naast juridische, financiële en commerciële informatie over vastgoed, ook informatie over de gemeente of stad waar de nieuwe woonst gelegen is met antwoorden op vragen als hoe hoog is de gemeentebelasting, zijn er infrastructuurwerken gepland, wat bieden de lokale handelaars, waar zijn er goede restaurantjes,…

“Wij kunnen als vastgoedmakelaar advies verlenen over de renovatiemogelijkheden van een pand. De koper probeert dat vandaag veelal zelf te maken. Wij gaan in dit opzicht samenwerken met het bedrijf Construmax waardoor wij kandidaat-kopers meteen ook een correcte inschatting kunnen geven van de kostprijs van werken die zij in een pand willen uitvoeren”, aldus Naranjo Decamps.

Naranjo Decamps is al tien jaar actief in de Antwerpse vastgoedmarkt. Hij staat bij de klanten in voor een erg persoonlijk engagement bij de zoektocht naar een geschikt pand.

Contacteer de redactie over dit artikel

More Sharing ServicesDelen • Share on facebook Share on linkedin Share on google Share on twitter

..

Gerelateerde artikels

Nieuw bedrijvenpark Grote Neet creëert 400 jobs in regio Geel
Brandverzekering wordt verplicht voor woningen en handelszaken
Het semi-industrieel en logistiek vastgoed houdt stand
Zorg dat uw brievenbus in orde is
Overwegend ‘fair value’-noteringen voor Europese commerciële vastgoedmarkten
Zes bouwpartners lanceren isolatieconcept voor buitengevels
Antwerpen verplicht voortaan groene daken bij nieuwbouw
Vlaamse regering trekt 1,1 miljoen euro uit voor huisvesting starters in Vlaamse bedrijvencentra
Verhuurders moeten dak isoleren tegen 2020
Huurprijzen mogen dit jaar met 2,6 % stijgen
.

Partners

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.