Nieuws Antwerpen Naranjo Decamps weg bij Promocon

Naranjo Decamps weg bij Promocon

Naranjo Decamps weg bij Promocon

naranjoNaranjo Decamps verlaat de immogroep Promocon. Dat veroorzaakt nogal wat ophef binnen de Antwerpse immobiliënwereld. Decamps heeft Promocon immers als zaakvoerder mee uitgebouwd tot een van de sterkhouders op de vastgoedmarkt.

Naranjo Decamps zet na tien jaar een punt achter ‘zijn’ verhaal bij immogroep Promocon. De ondertussen ex-zaakvoerder en fractieleider van Mortsel Anders verlaat het bedrijf met onmiddellijke ingang om zelf een nieuw project uit te bouwen.

Promocon werd zo’n 23 jaar geleden opgezet door het duo Louis Convents en Frank Vervaeke. Convents kwam uit de bakkerswereld, Vervaeke nam destijds het kappersalon van zijn vader over. Samen positioneerden zij Promocon als beginnend immobedrijf in de zuidrand van Antwerpen. De snelle bereikbaarheid van de regio langs de grote verkeersassen zorgde ervoor dat de regio een gezochte streek werd waar nogal wat klanten op zoek gingen nar een eigen huis, een appartement of een villa.

Vanuit Mortsel breidden Convents en Vervaeke hun marktpositie onverminderd verder uit. Tien jaar geleden namen ze Naranjo Decamps mee aan boord als zaakvoerder van het bedrijf. Promocon telt ondertussen vijf kantoren en is actief in Mortsel, Kontich, Edegem, Deurne en Borgerhout. Met het project Woonplanners zijn de vastgoedspecialisten ondertussen ook nog in het projectmanagement gestapt, een activiteit die los van Promocon ontwikkeld werd.

“Woningen verkopen en verhuren werden voor mij veeleer een hobby dan een job. Het is een passie waar ik mee opsta en ga slapen”, zegt Decamps. “Ik vormde in de loop der jaren daarbij ook een geheel eigen visie over de manier waarop ik dit wil doen. En helaas sluit deze visie niet meer aan bij de visie van de aandeelhouders van de Promocon-groep. Ik ben mijn uiterst professionele collega’s, waarmee we eigenlijk één familie vormden, wel erg dankbaar voor alles.”

Hoe de toekomst er gaat uitzien voor Decamps is vooralsnog niet helemaal duidelijk. Hij werkt volop aan een naar eigen zeggen vrij uniek project dat de immowereld moet innoveren. “Het vastgoedgebeuren vindt voor mij rond de kerktoren plaats. Let op: rond zowat elke kerktoren. De lokale binding is cruciaal. Vanuit die optiek wil ik mijn klanten op alle vlakken kunnen bijstaan in de verkoop en verhuur van hun eigendom. Maar tegelijk ook in de aankoop van iets nieuws. Kopers begeleiden bij de aankoop van hun eigendom of aankoopbemiddeling, dat gebeurt door Belgische makelaars amper de dag van vandaag. En dat concept wil ik nu de komende periode helemaal vorm geven, op punt stellen en op zeer korte termijn, vanuit de thuisbasis Mortsel natuurlijk, in de markt zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.