Nieuws Antwerpen National Bank of Fujairah opent deuren in Antwerpse diamantwijk

National Bank of Fujairah opent deuren in Antwerpse diamantwijk

National Bank of Fujairah opent deuren in Antwerpse diamantwijk

ANTWERPEN – De National Bank of Fujairah, een bank met jarenlange ervaring in de diamantsector in Dubai, opent een kantoor in Antwerpen. Vanuit de diamantwijk wil de bank haar activiteiten in de diamantsector uitbreiden.

De National Bank of Fujairah heeft heel wat Antwerpse klanten. Met de opening van dit kantoor hopen ze hen nog beter van dienst te kunnen zijn. Door hun aanwezigheid in het hart van de diamantwijk, zullen ze de Antwerpse diamantsector meteen ook beter leren kennen. Het is het eerste internationale NBF-kantoor dat haar deuren opent.

Ari Epstein, ceo Antwerp World Diamond Centre: “De komst van deze bank toont aan dat de Antwerpse diamantsector een aantrekkelijke sector is voor financiële dienstverleners. Wie haar huiswerk doet en bereid is om een grondige kennis op te doen over de diamantsector, zal merken dat dankzij de vele strenge maatregelen die van toepassing zijn op de diamantsector, het als financiële dienstverlener mogelijk is om een sterke business uit te bouwen.”

De National Bank of Fujairah voerde een grondige analyse uit van de verschillende diamantcentra en opteerde voor Antwerpen om een vertegenwoordigingskantoor te openen.

Vince Cook, ceo National Bank of Fujairah: “Antwerpen is het grootste handelscentrum in ruwe diamant ter wereld en daardoor voor ons de evidente plaats om onze gespecialiseerde financiële dienstverlening in deze sector uit te breiden. Op deze manier zullen we onze klanten, die vaak zowel actief zijn in Dubai als in Antwerpen, nog beter ten dienste kunnen staan.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.