Nieuws Antwerpen Nederlands groenvoorzieningsbedrijf breidt uit naar Antwerpen

Nederlands groenvoorzieningsbedrijf breidt uit naar Antwerpen

Nederlands groenvoorzieningsbedrijf breidt uit naar Antwerpen

ANTWERPEN- Dolmans Landscaping Services opent een vestiging in Antwerpen. Het Nederlandse groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, opereert momenteel in België vanuit de vestiging in Beringen.

Met specialismen als landscaping, boomverzorging en tuinen bedient Dolmans Landscaping Services zowel bedrijven als particulieren. Aanvankelijk uit Nederland afkomstig, zet het bedrijf de laatste jaren ook forse stappen in België.

Vanuit hun vestiging in Beringen werken momenteel zo’n 40 Belgische werkkrachten in Limburg en de Kempen. Met hun nieuw filiaal in Antwerpen hoopt het bedrijf onafgebroken te blijven groeien. Op 1 januari 2020 opent er eveneens een nieuwe vestiging in Lummen.

Rob Deckers, die de vestiging in Wilrijk gaat leiden: “Het is de bedoeling dat we vanuit Wilrijk niet alleen de regio van Antwerpen stad en de rest van de provincie doen, maar dat we ook delen van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant gaan coveren. Nu zitten we in Beringen, dat maakt dat de afstand te groot was met sommige gebieden in het Antwerpse en verder.”

Groei op korte termijn

De ambitie is alvast heel groot. “We straten met twee mensen op de baan, maar gaan eind dit jaar aan tien werknemers zitten. Nieuw is ook dat we met een maatwerkafdeling, voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, gaan starten als eerste in Antwerpen.”

Naast groenvoorziening is Dolmans, met zijn franchiseorganisatie Pius Floris Boomverzorging, ook gespecialiseerd in de zorg van bomen. Naast onderzoek en advies verzorgen ze ook het snoeien en verplanten van bomen. Ook vanuit Antwerpen zullen beide bedrijven actief zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.