Nieuws Antwerpen Nederlands klusplatform doet overname in Zandhoven

Nederlands klusplatform doet overname in Zandhoven

Vlnr: zaakvoerder Solvari België Bram de Vos, cco Coen Verver en ceo Dennis van den Bos.

Nederlands klusplatform doet overname in Zandhoven

Solvari heeft haar marktleiderschap en dienstenaanbod in de Benelux verder uitgebreid. Het digitale matchmaking klusplatform is daarin geslaagd door zijn Vlaamse tegenhanger over te nemen: Offrea uit Zandhoven. Die moet het netwerk van kwalitatieve en beschikbare vakmensen gevoelig uitbreiden.

Sinds 2009 is Solvari uitgegroeid tot het grootste digitale matchmaking platform van de Benelux. Het bedrijf uit het Nederlandse Nieuwegein specialiseert zich in het vinden van de beste match tussen professionals en particulieren die een klus- of bouwproject willen uitbesteden met een focus op woningverduurzaming.

Offrea werd een jaar eerder opgericht met dezelfde intentie: grote en kleine bouwbedrijven ontzorgen in de zoektocht naar nieuwe en interessante klanten. De aangesloten klusbedrijven zijn actief in meer dan 130 bouwsectoren, variërend van het plaatsen van een zwembad of tuinomheiningen tot aan gevel- en dakwerken.

De overname van Offrea is voor Solvari de derde in twee jaar. Ceo Dennis van den Bos: “Dankzij deze overname voegen we nu 2.200 actieve en bekwame (zelfstandige) vakmensen aan ons netwerk toe. Daarnaast krijgen we toegang tot 130 nieuwe sectoren, waardoor wij vakmensen en particulieren perfect met elkaar kunnen matchen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.