Nieuws Antwerpen Nederlands online marketing agency opent Antwerps kantoor

Nederlands online marketing agency opent Antwerps kantoor

Nederlands online marketing agency opent Antwerps kantoor

Het Nederlandse online marketing agency Seeders opent een nieuwe vestiging in Antwerpen. In Nederland staat Seeders al enkele jaren bekend voor zijn SEO-expertise. Ze leggen een grote focus op linkbuilding, een methode om een website hoger in de online zoekopdrachten te laten verschijnen. Met de nieuwe vestiging wil Seeders ook Belgische bedrijven helpen hun online autoriteit te vergroten, en internationale ondernemers bijstaan om de Belgische markt te betreden.

Seeders is een online marketing agency, gespecialiseerd in het opbouwen van online autoriteit. Het bedrijf is al jaren actief op de Belgische markt, voor zowel bedrijven als voor online marketing agentschappen.

“Veel Belgische e-commerce bedrijven willen bouwen aan hun online zichtbaarheid. Autoriteit in de vorm van linkbuilding is daarvoor nog steeds een erg belangrijk onderdeel. Voor zowel Belgische als internationale ondernemers openen we daarom nu een vestiging in Antwerpen, zodat we hen nog beter kunnen helpen om hun autoriteit te versterken”, zegt Dennis Akkerman, eigenaar van Seeders, over de nieuwe vestiging.

De nieuwe vestiging in Antwerpen wordt geleid door managing partner Matthew Convents. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van management en coördinatie en werkte rees bij verschillende marketing agencies.

“Het is voor mij een mooie uitdaging om de expertise van Seeders in België verder door te zetten en het team uit te breiden. Linkbuilding wordt in België veel minder ingezet, terwijl het toch een van de belangrijkste onderdelen van een online strategie is”, zegt Matthew Convents.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.